Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Berlin - németországi utazás képes leírás - Németországi utazás.tlap.hu
részletek »

Berlin - németországi utazás - Németországi utazás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetorszag-utazas.tlap.hu » Berlin - németországi utazás
Keresés
Találatok száma - 6 db
Autóbérlés - Németország

Autóbérlés - Németország

Autókölcsönzés Németország autóbérlés helyszínein, repülőtéren, pályaudvaron és belvárosban. Világmárka autókölcsönzők Németországban számos autókölcsönzési ponton. Foglalja le bérautóját németországi utazásához most online az interneten keresztül, válasszon autókölcsönző partnereink ajánlataiból. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálat segít a foglalásban. Árgarancia szolgáltatás Németország autókölcsönzés esetén. Online autókölcsönzés garantáltan legjobb árakon, tekintse meg autókölcsönző partnereink ajánlatait egy helyen.

Berlin és látnivalói

Berlin és látnivalói

Berlin Németország fővárosa, egyben városállamként Németország egyik tartománya és a Berlin-Brandenburg régió centruma. 3,4 millió lakosával Németország legnépesebb és kiterjedésében is legnagyobb városa. Története során Berlin többször volt német államok fővárosa (Brandenburg, Poroszország). 1871 és 1918 között a Német Császárság, 1945 és 1989 között az NDK, majd 1990-től az egyesült Németország fővárosa. Berlin a politika, média, kultúra és tudomány egyik fontos európai központja. A város fontos közlekedési csomópont és egyike Európa leglátogatottabb nagyvárosainak. Mindezekben szerepet játszanak nemzetközileg elismert egyetemei, kutatóintézetei, operái, színházai és múzeumai. Berlin a világ minden tájáról vonzza a művészeket és a kulturális területen dolgozókat.

Berlin titka

Berlin titka

Mozgalom indult Berlin kísérteties helyszínének megmentéséért. Az Ördög-hegyet a II. világháború után törmelékből emelték, gyomrában a Hitler által megálmodott 'világfőváros' romjai bújnak meg.

Berlin utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Berlin utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

A Berlin utazás nyaralás info részletesen, fényképekkel, eljutási, belépőjegy, és nyitva tartási információkkal mutatja be a német főváros 20 nevezetességét (a bemutatott látnivalók száma folyamatosan bővül), köztük külön foglalkozunk a berlini Múzeumszigettel. A bemutatott látnivalók, és nevezetességeknél, amellett, hogy a leírásuknál fel van tüntetve a címük, és a megközelíthetőségük, Berlin interaktív térképén is feltüntetésre kerültek. A Berlinbe készülők hasznos közlekedési, utazási információkat olvashatnak, és megtudhatják mire figyeljenek, ha Berlinbe utaznak az oldal útikalauz rovatában. Autósoknak az oldal útvonaltervezője is ajánlható. Akik üzleti, vagy turisztikai céllal Berlinbe utaznak, de még nem tudják, hol szálljanak meg, azok segítséget kaphatnak a Berlin szállás aloldalra kattintva. Akik berlini tartózkodásuk alatt vásárolgatni is szeretnének, vagy csak kiváncsiak a berlini üzletekre, áruházakra, bevásárlóközpontokra, ezekről a Vásárlás Berlinben oldalon olvashatnak.

Berlin útikalauz több nyelven

Berlin útikalauz több nyelven

Welcome to Berlin - The capital of Germany, which has been enormously affected by an incredible history as well as the dynamic changes since the Wall came down, exerts a very special kind of fascination. In no other European metropolis has so much changed in recent years. Of course, famous sightseeing landmarks like the Brandenburg Gate, Reichstag and East Side Gallery still bear witness to the history of the city - but today Berlin presents itself as a young, dynamic metropolis open to the world right in the heart of Europe, setting new trends in architecture, art and fashion. Discover its diversity - enjoy Berlin!

Berlinről

Berlinről

Berlin Európa egyik legizgalmasabb városa. Hogy miért? Nincs még egy olyan nagyváros Európában, amelyik az elmúlt évtizedek történései után ennyire meg tudott volna újulni, ennyire szembe tudott volna nézni a múlttal, és ilyen dinamikusan fejlődne tovább és egyre tovább. Berlin semmivel nem összehasonlítható. Egyedülálló és különleges. Berlin egyszerűen BERLIN. Ugyanakkor 1990 óta ismét Németország fővárosa, és 3,44 millió lakosával egyben Németország legnépesebb városa is. Sokak szerint a három legnagyobb világváros egyike New York és London mellett. Berlin ma Európa egyik legvonzóbb turisztikai célpontja, a kultúra és a kortárs művészetek fellegvára. 2010-ben több mint 9 millió turista kereste fel, akik összesen alig kevesebb mint 21 millió vendégéjszakát töltöttek a városban.

Tuti menü