Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mecklenburg - Elő-Pomeránia és Brandenburg képes leírás - Németországi utazás.tlap.hu
részletek »

Mecklenburg - Elő-Pomeránia és Brandenburg - Németországi utazás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetorszag-utazas.tlap.hu » Mecklenburg - Elő-Pomeránia és Brandenburg
Keresés
Találatok száma - 4 db
Brandenburg

Brandenburg

Entdecken Sie die Vielfalt Brandenburgs - Natur, Kultur und Erlebnisangebote erwarten Sie! Im Rahmen des Jubiläumsjahres Friedrich300 empfehlen wir Ihnen alle Angebote rund um den 300. Geburtstag Friedrich des Großen.

Brandenburg an der Havel

Brandenburg an der Havel

Milyen sok ember nem tudja Németországban - a város Brandenburg an der Havel, az állam Brandenburg-nak adta a nevét. A város az országban Brandenburg an der Havel, a középkori városközpontjávan, felújított számos egyházi és világi épülettel, egy olyan tájon fekszik, amely arculatát a Havel folyó és tavai, erdők és rétek határoznak meg.

MecklenburgElő-Pomeránia

MecklenburgElő-Pomeránia

Mecklenburg-Elő-Pomeránia (németül: Mecklenburg-Vorpommern) Németország egyik tartománya az ország északkeleti részén, fővárosa Schwerin. Területét észak felől a Keleti-tenger, keletről Lengyelország, délről Brandenburg, nyugatról Alsó-Szászország és Schleswig-Holstein tartományok határolják. Németország egyik legnaposabb vidékét számtalan apró és nagyobb tó tarkítja.

Rügen-szigetek

Rügen-szigetek

Gondoltátok volna, hogy Németországnak is van egy olyan szigetcsoportja, ahol örökzöld növények között kicsiny házacskák bújnak meg, és romantikus ösvények vezetnek le a tengerpartra? A Rügen-szigetek a Balti-tengeren találhatók, és a német újraegyesítést követően szinte mindent felújítottak, hogy idecsábítsák a turistákat.

Tuti menü