Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utazás, szállás, közlekedés képes leírás - Németországi utazás.tlap.hu
részletek »

Utazás, szállás, közlekedés - Németországi utazás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetorszag-utazas.tlap.hu » Utazás, szállás, közlekedés
Keresés
Találatok száma - 7 db
Alpok utazás

Alpok utazás

Németország, a messze nyúló tájak, a nagy rendezvények, a tradicionális falvak és a modern városok hazája, gazdag művészetekben és kultúrában. Fedezze fel, élje át és élvezz a királyi kastélyokat, a számos természetvédelmi területet , a hegyek nyújtotta sportlehetőségeket vagy látogasson el a híres müncheni Oktoberfestre!

Autóbérlés Münchenben

Autóbérlés Münchenben

München Bajorország fővárosa, az egyik leggyorsabban fejlődő európai város, melyet az Isar folyó keresztez. Sokaknak az Oktoberfest és a sörfőzés jut eszébe Münchenről, de a város számos nevezetességgel is büszkélkedhet, mint pl. a Német Nemzeti Múzeum, ahol a világ legnagyobb technológiai és tudományos kiállítását láthatjuk, a Marienplatz, a Königsplatz, a Residenz, az Olympiapark és a 22 hektáros Müncheni Botanikus kert.

Autóbérlés Németországban

Autóbérlés Németországban

Az online autókölcsönző 120 autókölcsönző partner ajánlatát listázza, köztük olyan világszinten elismert, nagy múltú cégekét, mint például az Avis, a Hertz, a Europcar, a Budget, a Sixt. A rendszer segítségével a látogatók a világ több mint 6000 pontján foglalhatnak online bérautót. Az oldal semmilyen díjat nem számol fel.

Bajorország - Ausztria: körutazás

Bajorország - Ausztria: körutazás

Reggel indulás Budapestről autóbusszal Németországba. Útközben városnézés az osztrák barokk építészet egyik gyöngyszemében, Szt. Pöltenben. Késő délután érkezés. Vacsora, szállás az alpesi hegyek övezte Chiemsee egyik virágdús üdülőfalujában, Rottauban, magánpanziókban.

Hotelek Hamburgban

Hotelek Hamburgban

Hamburg kikötője, amit egyszerűen csak úgy emlegetnek a világ minden tájáról oda érkező tengerjáró hajóknak köszönhetően, mint A világ kapuja, Európa második legnagyobb kikötője. A jacht kikötőben megízlelheti/érezheti a szabadság és a távoli országok ízét és illatát; meglátogathatja a történelmi Raktár várost; egy hajós túra alkalmával megtekintheti a Landungsbrücken néven ismert mólót; végigsétálhat a híres Halpiacon, ahol megtapasztalhatja az eredeti Hanza jelleget, valamint találkozhat a Reeperbahn-ról érkező tivornyázókkal is. A korán kelők, az alkuszok és a turisták körében is igen népszerű a történelmi jellegű hal aukciós házban elérhető villásreggeli, miközben jazz és country zenét hallgathatnak az oda betérők.

Olcsó repülőjegy Berlinbe

Olcsó repülőjegy Berlinbe

Berlin amellett, hogy tranzit városként is elég forgalmas, tehát sokan csak átszállásra érkeznek ide, bővelkedik látnivalókban, érdemes itt eltölteni pár napot. Berlin Németország fővárosa és önálló tartománya is az országnak. London után Berlin a második leglátogatottabb város a turisták körében. Ha Berlinbe szól repjegy -ünk, érdemes megnézni az Alexanderplatz -ot, ami Berlin legismertebb tere. Maga a tér szürke, nem túl látványos, de itt található a Weltzeituhr, illetve a Barátság szökőkút. A város egyikfontos jelképe a Győzelmi oszlop, melyet a II. porosz hadsereg Dánia feletti győzelmének állítottak a 19 század végén. Kicsit távolabba belvárostól, nyugatra található a Charlottenburgi kastély, amelyik nem csak a város, hanem talán Németország egyik legszebb kastélya is.

Utazási ajánlatok

Utazási ajánlatok

Németország Közép-Európában helyezkedik el. Szomszédai: északon az Északi-tenger, Dánia, Balti-tenger, keleten Lengyelország, Csehország, délen Ausztria, Svájc, nyugaton Franciaország, Luxemburg, Belgium és Hollandia. Németország a Föld harmadik legerősebb gazdasága. Nyugat-Németország pedig az Európai Unió egyik alapító tagja volt.

Tuti menü